Novice


ABC tablice za prevoznike

Člani GZS Združenja za promet bodo v decembru, glede na vloge, prejeli ABC tablice v brezplačno uporabo, in sicer 1.736 kosov za R4 razred vozil in 664 kosov za razred R3.

DigitAgenda 2016 je objavljena

GZS je v petek objavila Agendo za digitalizacijo, DigitAgendo 2016, ki bo osrednja tematika letošnjega Vrha slovenskega gospodarstva.

Tveganje na delovnem mestu? Ne, hvala.

Tri nova, brezplačna interaktivna orodja za izdelavo ocene tveganja na delovnem mestu lahko slovenskim pekom, mesarjem in trgovcem prihranijo skupaj do 1,5 mio EUR.

Na Vrhu gospodarstva visok gost iz Evropske komisije

Letošnjega Vrha slovenskega gospodarstva, ki bo 24. novembra na Bledu na temo digitalizacije gospodarstva, se bo udeležil tudi Juhan Lepassaar.

Arhiv: Kdo snuje priporočila za digitalizacijo gospodarstva?

Začele so se priprave na Vrh slovenskega gospodarstva, ki bo letos 8. novembra na Brdu pri Kranju. Pet skupin pripravlja priporočila Vladi RS in podjetjem v Sloveniji.

Do julija 25 milijonov evrov ‘potrpežljivih kreditov’

Do julija 25 milijonov evrov ‘potrpežljivih kreditov’

V SID banki se želijo v prihodnjem letu v vecji meri osredotociti na financiranje bolj tveganih, a perspektivnih podjetij. V ospredju bodo dolgorocnejši programi.

AgendaMG 2016 in Deklaracija TNI v vladni postopek

Predlogi ukrepov, ki so jih Vladi RS ponudili nova generacija podjetnikov iz strateške skupine Podjetniška Slovenija pri GZS in predstavniki Foruma tujih investitorjev v Sloveniji pri GZS, so tudi uradno v vladnem postopku.

Pogled nove generacije podjetnikov

Pogled nove generacije podjetnikov

Predstavniki nove generacije malega gospodarstva so si enotni. Želijo boljše javne storitve, boljše poslovno okolje in boljše izobraževanje.

Arhiv: Danes 3. Vrh malega gospodarstva!

Arhiv: Malo gospodarstvo, veliki izzivi