Odprta banka

Posebne ponudbe za podjetnike in mala podjetja!  Vabimo vas, da na Vrhu malega gospodarstva izkoristite edinstveno priložnost za individualni razgovor z banko/zavarovalnico. Samo v okviru Vrha bodo na razpolago posebne ponudbe za financiranje malih podjetij!

V okviru Odprte banke se bodo predstavile

POSEBNA PONUDBA

Banke in zavarovalnica so za vas pripravile posebno ponudbo, ki jih boste lahko izkoristili samo na Vrhu malega gospodarstva. Ponudbe so dostopne na tej strani prek klika na ime banke/zavarovalnice.

PRIJAVA NA RAZGOVOR

Sami presoditi, katera ponudba vam najbolj odgovarja in se prijavite za individualni razgovor z banko/zavarovalnico preko obrazca http://vmg.gzs.si/vsebina/Prijava, prek telefona na številko 01 5898 000 ali e-pošte na naslov info@gzs.si.

INDIVIDUALNI RAZGOVOR

Banke/zavarovalnica bodo imele 12. maja od 10. ure dalje v prostorih GZS svojo začasno poslovalnico s svetovalci. Sestanki bodo potekali po v naprej določenem razporedu. Vsak sestanek bo časovno omejen na 30 minut. Zasebnost in zaupnost razgovora sta garantirani, saj bo v enem prostoru (sejni sobi) potekal le po en razgovor.

Termin razgovora bomo uskladili v povratnem dogovoru z vami. UliceFinančna ulicaStoritvena ulica